Bucureştenii din sectorul 1 îşi pot lăsa electrocasnicele vechi în faţa blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania de colectare a deşeurilor EEE continuă în Bucureşti. FOTO Arhiva Adevărul
Campania de colectare a deşeurilor EEE continuă în Bucureşti. FOTO Arhiva Adevărul

Primăria Sectorului 1 a anunţat că va continua campania de colectare a deşeurilor EEE, mai exact, a echipamentelor electrice, electronice şi electrocasnice. Duminică, locuitorii sectorului pot depozita în faţa locuinţelor electrocasnice vechi.

Reprezentanţii primăriei spun că, duminică, 13 octombrie, locuitorii Sectorului 1 îşi pot lăsa în faţa imobilelor în care locuiesc echipamentele electrocasnice pe care nu le mai folosesc şi care „ocupă loc inutil în casă“.

Televizoare, radiouri, frigidere, maşini de spălat sau orice alte echipamente electrocasnice vor fi ridicate de pe stradă de firma Romprest, cea responsabilă cu salbubrizarea în sector.

„Echipamentele electrocasnice colectate sunt preluate în vederea tratării ecologice, valorificării şi reciclării în conformitate cu legislaţia europeană de mediu“, spun reprezentanţii administraţiei locale, care îi îndeamnă pe bucureşteni să nu arunce şi resturi menajere sau materiale de construcţii.

Primăria Sectorului 1 desfăşoară în a doua duminică a fiecărei luni campania „Scoate-l în stradă“, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 021.668.10.50 şi 021.9460.

Pe aceeaşi temă:

Colectare selectivă la concertul Depeche Mode: peste două tone de plastic şi hârtie

Se dă startul la donarea maşinăriilor uzate. Maşini de călcat, calorifere şi hote pentru cei mai norocoşi donatori

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite