„Vreţi să fac agitaţie electorală?” Dodon: Mai bun candidat ca Ion Ceban în ultimii zece ani nu a fost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon nu a ezitat să-l laude miercuri, 16 mai, pe candidatul socialist la funcţia de primar de Chişinău, Ion Ceban. Preşedintele a dat de înţeles că cineva ar putea interpreta afirmaţiile lui ca implicarea resurselor administrative în campanie, însă chiar şi aşa a declarat că Ion Ceban este cel mai bun candidat pentru funcţia respectivă.

„Şi eu o să spun un lucru, cineva poate să interpreteze ca factor administrativ, dar eu vă spun sincer că mai bun candidat ca Ion Ceban în ultimii zece ani nu a fost, chiar şi când candidat a fost Dodon Igor. Ceban Ion este mult mai pregătit pe problemele Chişinăului. El de trei ani este în CMC”, a spus Igor Dodon într-o conferinţă de presă.

El consideră că a fost „o campanie destul de activă”. 

„Eu voi participa la alegerile din Chişinău. Eu cred că şansele sunt bune pentru cel puţin câţiva candidaţi de a trece în turul doi. Eu voi fi duminică la urnele de vot. Îndemn pe toţi chişinăuienii să participe la vot, pentru că după zece ani de dezastru în Chişinău se poate lucrurile de schimbat”, a adăugat preşedintele.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite