VIDEO „Plahotniuc cu Dodon au transformat ţara noastră în afacerea lor personală”. Mesajul Maiei Sandu în contextul alegerilor din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Lidera PAS, Maia Sandu, a transmis un mesaj în care îndeamnă chişinăuienii să iasă la vot duminică, 3 iunie, pentru a „demola regimul autoritar” şi pentru a nu-i permite socialistului Ion Ceban să obţină victoria în alegerile anticipate din Chişinău.

„Plahotniuc cu Dodon au transformat ţara noastră în afacerea lor personală. Au furat cât au vrut. S-au spălat unul pe altu. Au alungat oamenii din propria casă. Disperaţi că vor pierde influenţa la Primărie, s-au grăbit să demoleze clădiri istorice, să înceapă construcţii pe terenuri acaparate ilegal. Au mimat concursul la Direcţia educaţie, pentru ca, ulterior, să poată şantaja profesorii şi directorii”, a declarat Maia Sandu într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ei, guvernarea este speriată, pe motiv „că regimul lor începe să se clatine, că noi, oamenii de bună credinţă ai oraşului, suntem mai mulţi şi mai puternici”. 

„Am demosntrat că onestitatea şi unitatea sunt mai puternice decât minciuna”, a subliniat preşedinta PAS.

Ea a menţionat că, după victoria obţinută în primul tur, „mai avem de obţinut o victorie importantă pentru a demola regimul autoritar şi pentru a nu permite ca oraşul nostru să se scufunde cu totul în mocirlă”. 

„De fiecare dintre noi depinde cum va arăta Chişinăul începând cu ziua de luni. Dacă vom sta acasă copleşiţi de dezamăgire, riscăm să-l aducem în fruntea Chişinăului pe Ion Ceban, omul lui Plahotniuc şi Dodon, care minte fără să roşească şi care trădează interesele oamenilor pentru propriul interes. Dacă nu mergem la vot, riscăm să avem peste câţiva ani un oraş pustiu, cu tineri plecaţi si bătrâni abandonaţi într-o sărăcie tot mai cruntă”, a spus Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite