VIDEO Maia Sandu şi-a lansat o emisiune pe Facebook: Cred că e foarte important să discutăm direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video Facebook
FOTO captură video Facebook

Preşedintele PAS, Maia Sandu, a anunţat joi, 25 ianuarie, că lansează o emisiune pe pagina sa de Facebook, numită „PAS Decisiv”, în care va interacţiona direct cu cetăţenii. Potrivit ei, iniţierea acestui proiect a fost necesară pe motiv că există tot mai puţină presă liberă în Republica Moldova.

„Vrem să interacţionăm cât mai des, să răspundem întrebărilor dumneavoastră, să discutăm problemele actuale şi să vă informăm cu regularitate despre activităţile PAS. Din păcate, puţina presă independentă care a mai rămas este sugrumată, iar denigrările şi minciunile iau proporţii inimaginabile. De aceea, credem că e foarte important să discutăm direct”, a declarat Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PAS le-a mulţumit „voluntarilor care s-au implicat în crearea acestui video”.

„Învăţăm să devenim politicieni foarte buni, învăţăm să facem emisiuni cât mai bune. Avem nevoie şi de sprijinul dumneavoastră, fie prin implicare voluntară, fie prin mici donaţii către PAS”, a subliniat Sandu.

Emisiunea „PAS Decisiv” va fi difuzată săptămânal.

Dintre politicienii moldoveni, emisiuni similare mai are şi liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, transmisă pe Youtube, dar şi deputatul socialist Bogdan Ţîrdea, la postul de televiziune NTV-Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite