VIDEO Igor Dodon a tras cu tunul la Sankt Petersburg „în numele Moldovei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captura video presedinte.md
FOTO captura video presedinte.md

Aflat într-o vizită de lucru la Sankt Petersburg, Igor Dodon a ajuns şi la una dintre cele mai mari destinaţii turistice din oraş, Fortăreaţa Petru şi Pavel, unde preşedintele Republicii Moldova nu a ezitat tentaţiei de a trage cu tunul în „numele ţării noastre”.

„Conform vechii tradiţii, din 1865, în Sankt Petersburg în fiecare zi se efectuează o împuşcătură din tun, exact la ora 12:00. Am onoarea astăzi să-l fac eu. Pentru prima dată în numele ţării noastre - Moldova”, a menţionat Igor Dodon într-o postare pe Facebook, după care a şters mesajul.

Preşedintele Republicii Moldova întreprinde o vizită de lucru la Sankt Petersburg, în cadrul căreia va partcipa la lucrările celui de-al XXI-lea Forum Economic Internaţional din Sankt Petersburg, la care, anual, participă persoane publice, politologi, economişti, reprezentanţi ai mediului de afaceri din zeci de ţări ale lumii.

În cadrul vizitei sunt planificate mai multe întrevederi cu conducerea Federaţiei Ruse şi a elitei de afaceri din mai multe ţări. Pe 2 iunie preşedintele va ţine un discurs în şedinţa plenară a Forumului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite