VIDEO Igor Dodon i-a conferit Irinei Vlah Ordinul de Onoare „pentru contribuţie la promovarea valorilor general-umane şi poziţie civică activă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a conferit distincţii de stat mai multor femei din Republica Moldova, în conformitate cu decretul pe care l-a semnat cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Printre femeile decorate de Igor Dodon se numără şi başcanul Găgăuziei, Irina Vlah, care s-a ales cu Ordinul de Onoare.

„Doamnele care s-au învrednicit de distincţii s-au remarcat prin succese deosebite în diverse domenii de activitate, prin contribuţie la promovarea valorilor general-umane şi poziţie civică activă”, se arată într-un comunicat de presă emis de Preşedinţie.

„Sunt femei din diferite regiuni ale Republicii Moldova, inclusiv Transnistria şi Găgăuzia, doamne care duc faima ţării în lume, mame eroine, femei care au merite deosebite în educaţie, medicină, justiţie, cultură, şi alte domenii”, a menţionat şeful statului.

Preşedintele ţării le-a mulţumit distinselor doamne pentru sacrificiul pe care îl depun zilnic în creşterea şi educarea copiilor, pentru perseverenţa în activitatea profesională, pentru dragostea şi bunătatea oferită nouă zi de zi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite