VIDEO Dorin Chirtoacă: Miliardul l-a furat Dmitrii Medvedev

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul oraşului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a mai găsit un complice la furtul miliardului de dolari din sistemul bancar din Republica Moldova. Edilul a declarat vineri, 14 octombrie, în cadrul evenimentului de inaugurare a Scării Cascadelor din Parcul Valea Morilor, că Dmitrii Medvedev este unul dintre cei care se fac vinovaţi de fraudă.

Chirtoacă a ţinut un discurs în faţa oamenilor veniţi la eveniment. La un moment dat, primarul şi-a amintit că suntem în campanie electorală şi a început să critice socialiştii, totodată anunţând şi cine se face vinovat de furtul miliardului. 

„După noi trebuie să meargă toată Republica, că nu are cine. Nu vedeţi la ce am ajuns cu miliardul acesta furat şi tot dezastrul care se întâmplă în ultima perioada? Când ajung să ne conducă sau să vrea să ne conducă acei care spun că-i întreţin părinţii cu soţia, (referendu-se la o declaraţie a lui Igor Dodon care explica provinienţa banilor săi). acei care mint la fiecare pas. Miliardul a dispărut din păcate şi din cauza implicării Federaţiei Ruse, prin banca condusă de Dmitrii Medvedev”, a menţionat Chirtoacă în faţa mulţumii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite