VIDEO Candu, despre plecarea celor cinci deputaţi din Pro Moldova: Dodon îşi creează majoritate parlamentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrian Candu

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat că plecarea celor cinci deputaţi din formaţiunea sa are legătură cu faptul că preşedintele Igor Dodon îşi creează o nouă majoritate parlamentară, pentru situaţia în care şeful statului va pierde alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie.

Într-un live pe pagina sa de Facebook, Andrian Candu nu a oferit prea multe detalii pe acest subiect, precizând doar că mai multe lucruri vor fi clare după turul doi al alegerilor prezidenţiale. 

„Eu personal sunt gata să-mi depun mandatul, numai să nu văd o majoritate clădită de Dodon ca variantă de rezervă pentru el, în situaţia în care pierde alegerile prezidenţiale”, a spus Candu.

Amintim că deputatul Partidului Pro Moldova Corneliu Padnevici a anunţat vineri, 30 octombrie, că părăseşte formaţiunea condusă de către Andrian Candu. Padnevici este al cincilea deputat care pleacă din Pro Moldova, după Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Grigore Repesciuc şi Ruxanda Glavan. Cei cinci deputaţi nu au oferit detalii despre motivele plecării din Pro Moldova, însă toţi au menţionat că vor rămâne parlamentari neafiliaţi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite