Ucrainenii i-au prins pe ruşi transportând armament spre Transnistria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kievul anunţă că Rusia transmitea armament prin contrabandă Transnistriei FOTO: unian.net
Kievul anunţă că Rusia transmitea armament prin contrabandă Transnistriei FOTO: unian.net

Serviciul de Securitate al Ucrainei a depistat că Rusia transmitea ilegal Transnistriei, prin tranzitarea teritoriului Ucrainei, diverse tipuri de armament, în timpul verificărilor fiind găsite şi materiale electorale ale Partidului Liberal Democrat din Rusia, condus de Vladimir Jirinovski.

Potrivit unian.ua, colaboratorii serviciilor speciale au depistat acum câteva zile într-un automobil care a încercat să traverseze froniera dintre Rusia şi Ucraina paraşute militare, relee şi microscheme care sunt utilizate pentru dotarea echipamentului militar, precum şi materiale electorale ale liberal-democraţilor ruşi conduşi de Vladimir Jirinovski.

Serviciile speciale ucrainene anunţă că acum se întreprind măsuri operative de investigare pentru a stabili cine sunt organizatorii contrabandei cu armamentul care ajungea în Transnistria.

Anterior, administraţia ilegală de la Tiraspol afirma că dotarea trupelor armate din regiune a ajuns la un nivel fără precedent, iar liderul nerecunoscut Evgheni Şevciuk a dat asigurări că se vor depune în continuare eforturi pentru a dezvolta şi consolida capacităţile acestora.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite