Silvia Radu: Candidaţii independenţi sunt discriminaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Candidaţii independenţi, spre deosebire de cei înaintaţi de partidele politice, reprezintă interesele întregii societăţi, consideră pretendenta la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova Silvia Radu, care a făcut declaraţii în acest sens în cadrul emisiunii „Pahomi” de la Realitatea TV, transmite IPN.

„Candidaţii independenţi sunt discriminaţi în raport cu cei ai partidelor politice, dar acest lucru îi face mai puternici. Alegătorii ar trebui să înţeleagă că un preşedinte independent este cel care va reprezenta interesele întregii societăţi”, a spus candidata.

Potrivit Silviei Radu, candidaţii înaintaţi de către partidele politice reprezintă interesele unui segment al populaţiei. „Avem nevoie de un preşedinte al întregului popor. Dacă nu va fi aşa, dacă va câştiga un candidat dependent de partidul care îl reprezintă, atunci toate aceste conflicte de care este marcată societatea noastră vor continua”, a argumentat Radu.

Silvia Radu a declarat că a decis să candideze la prezidenţiale pentru că „trebuie de schimbat lucrurile în ţară. Am intrat într-o criză atât de adâncă, încât nu mai putem să aşteptăm”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite