Protestatarii, despre Ilan Shor: Dumnezeu ne-a trimis un înger

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO sursa: captura video privesc.eu
FOTO sursa: captura video privesc.eu

Simpatizanţii primarului de Orhei, Ilan Shor, protestează la Judecătoria Buiucani joi, 21 iulie, pentru a cere eliberarea edilului de sub arest.

La Judecătoria Buiucani urmează să examineze joi demersul procurorilor privind prelungirea mandatului de arest pe numele lui Ilan Shor, încă pentru 30 de zile.

În acest context, mai mulţi locuitori ai oraşului Orhei, printre care simpatizanţi, dar şi activişti de partid au organizat un miting în susţinerea primarului lor.

Oamenii au scandat „Libertate”, „Noi nu cedăm”, „Stop abuzurilor procurorilor”, etc. Protestatarii au ţinut mai multe discursuri, în care au lăudat activitatea primarului.

„Primul primar care este atât de popular, pe cei precedenţi nici angajaţii primăriei nu-i cunoşteau”, „Au ajuns şi copiii să ceară eliberarea primarului”, „Fără Ilan Shor sunt stopate multe proiecte, noi cerem eliberarea lui”, au declarat unii din manifestanţi.

Amintim că Ilan Shor a fost reţinut miercuri, 22 iunie, fiind învinuit de escrocherie şi spălare de bani în proporţii deosebit de mari. El pledează nevinovat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite