Preşedintele PLDM, Vlad Filat, nemulţumit de prestaţia lui Veaceslav Ioniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veaceslav Ioniţă (mijloc). FOTO Adevărul
Veaceslav Ioniţă (mijloc). FOTO Adevărul

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, se arată nemulţumit de activitatea liberal-democratului Veaceslav Ioniţă în calitate de preşedinte al Comisiei economie, buget şi finanţe a Parlamentului. Liderul partidului a spus, la o conferinţă de presă, că vor avea discuţii la acest subiect în cadrul formaţiunii şi se va lua o decizie, transmite IPN.

„Deciziile în comisii sunt luate de către membrii comisiei şi este incorect să pui în sarcina unui membru de comisie responsabilitatea dacă anumite lucruri nu merg bine. Totodată, modul în care a fost organizată activitatea acestei comisii este nesatisfăcătoare. Domnul Ioniţă a primit mandat din partea partidului să asigure această organizare şi coordonare a activităţii”, a spus Vlad Filat.

Premierul Iurie Leancă a declarat că angajarea răspunderii Guvernului în faţa Parlamentului a fost cauzată de faptul că un şir lung de iniţiative legislative, unele angajamente faţă de Uniunea Europeană, s-au blocat la comisia parlamentară pentru economie, buget şi finanţe. Şeful Guvernului a spus că a ajuns la această concluzie împreună cu preşedintele Parlamentului, Igor Corman.

Ioniţă a plecat fără permisiunea nimănui în concediu, chiar dacă Parlamentul nu a intrat încă în vacanţă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite