Premierul demisionar: La summitul de la Vilnius, Moldova trebuie să participe cu un Guvern funcţional, altfel obiectivele noastre nu vor fi realizabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Filat, premier în exerciţiu
Vlad Filat, premier în exerciţiu

Vlad Filat a discutat, astăzi, cu Štefan Füle, comisarul European pentru Extindere şi Politica Europeană de Vecinătate. Cei doi au discutat despre evoluţia evenimentelor politice din ţară, dar şi de parcursul nostru european.

„Mâine vor începe negocierile în vederea semnării Acordului de Liber Schimb şi de Asociere. Chiar astăzi am discutat cu Štefan Füle vizavi de evoluţia evenimentelor politice din ţară, dar şi despre parcursul nostru european. Am convenit că negocierile vor continua în pofida faptului că avem o situaţie de instabilitate politică în regim normal, dar aceasta poate să se întâmple până la un anumit moment. La summitul de la Vilnius avem nevoie de un Guvern funcţional în Moldova“, a declarat Vlad Filat. 

Reamintim că în perioada 11-13 martie, la Bruxelles, se va desfăşura ultima rundă de negocieri în vederea semnării Acordului de Liber Schimb, iar pe 14-15 martie vor avea loc negocierile finale pentru semnarea Acordului de Asociere. Potrivit declaraţiilor anterioare, aceasta ar urma să fie ultima rundă de negocieri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite