Partidul lui Ruslan Codreanu a depus actele pentru înregistrarea în alegerile din 11 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruslan Codreanu, fostul primar interimar al municipiului Chişinău
Ruslan Codreanu, fostul primar interimar al municipiului Chişinău

Partidul „Puterea Oamenilor” a depus, la Comisia Electorală Centrală, actele pentru înregistrare în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, transmite IPN.

Preşedintele formaţiunii, Ruslan Codreanu, ex-primar interimar al municipiului Chişinău, a declarat că pe listele electorale ale partidului sunt specialişti cu experienţă în diverse domenii: medicină, justiţie, economie, administraţie publică locală. Jumătate dintre candidaţii sunt femei. „Credem în puterea femeilor şi că femeile pot schimba lucrurile în Republica Moldova”, a menţionat preşedintele Partidului „Puterea Oamenilor”, a subliniat Ruslan Codreanu.

În total pe listă sunt 57 de candidaţi. Primii 10 sunt: Ruslan Codreanu, Mihai Stratulat, Irina Revin, Ala Bulgaru, Radu Podolean, Inga Catlabuga, Marin Zavalidrov, Ruslan Vasilică, Cristina Temizkay, Petru Socolan.

„Noi nu venim să dezbinăm, nu venim să aruncăm cu noroi. Suntem ferm convinşi că nu poţi construi o imagine şi nu poţi deveni lider politic atunci când în stânga şi în dreapta arunci cu noroi şi cu acuzaţii. Ba din contra, vrem să fim parte a unei societăţi dezvoltate şi educate.  Noi avem drumul nostru. Moldova nu merge nici în stânga, şi nici în dreapta. Moldova trebuie să meargă înainte”, a spus Ruslan Codreanu.

Priorităţile partidului sunt îndreptate şi spre interesele copiilor. „Vrem să le oferim tuturor copiilor şanse egale, indiferent că este din oraş sau dintr-un sat, indiferent că este dintr-o familie bogată sau dintr-o familie mai vulnerabilă”, a subliniat Ruslan Codreanu.  

Bugetul partidului pentru actuala campanie electorală este de 200 de mii de lei.

CEC are la dispoziţie şapte zile pentru verificarea dosarului. Până acum, au fost înregistraţi 9 concurenţi electorali. Alte 8 dosare se află în proces de examinare. Termenul limită pentru depunerea actelor este 11 iunie curent.


 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite