Mihai Ghimpu: Plahotniuc vrea ca toţi să tremure în faţa lui. Dacă nu tremuri, te bagă la dubă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, se arată convins că în spatele reţinerii lui Dorin Chirtoacă, dar şi a celorlalţi liberali stă liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Potrivit lui Ghimpu, dosarele penale intentate pe numele colegilor săi de partid reprezintă o comandă politică.

„Comanda politică înseamnă că vin cu ordin de la cei care deţin puterea. În Republica Moldova PDM deţine puterea. Preşedintele PD vrea să arate acum la toată lumea că el este, a câştigat, a ajuns ce a vrut şi toţi trebuie să tremure în faţa lui. Şi dacă nu tremuri sau nu eşti de acord cu dânsul - la dubă, vorba moldoveanului”, a declarat Mihai Ghimpu joi, 7 septembrie, la emisiunea „În profunzime” de la ProTV.

Ghimpu consideră că Plahotniuc s-ar răzbuna pe liberali din motiv că liderul PL nu a ezitat niciodată să-i spună democratului anumite nemulţumiri direct în faţă: „şi cu procuratura i-am spus că nu-mi plac concursurile şi multe altele”.

Preşedintele PL a comentat şi plecarea lui Iurie Dârda din formaţiune, subliniind că a aflat despre decizia acestuia de pe Facebook.

„Era clar pentru mine că are presiuni, are controale, se vedea de la sine. Nu-mi răspundea la telefon, pentru mine era clar că este constrâns”, a menţionat Ghimpu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite