Maia Sandu solicită postului „Moldova 1“ să-i acorde posibilitatea de a le vorbi moldovenilor: Cetăţenii trebuie să cunoască adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a solicitat miercuri, 10 mai, companiei „Teleradio-Moldova”, să-i acorde posibilitatea de a se adresa cetăţenilor Republicii Moldova pentru a le spune adevărul despre starea lucrurilor din ţară.

Ne aflăm în situaţia în care un Parlament ilegitim, compromis ia decizii pe ascuns şi dăunează prin acţiunile sale democraţiei şi statului de drept, precum şi Republicii Moldova, în general. E datoria noastră în calitate de partid de opoziţie cu cel mai mare credit de încredere să asigurăm menţinerea Republicii Moldova în cadrul legal şi democratic. Cetăţenii trebuie să aibă acces la toate informaţiile şi să cunoască adevărul despre acţiunile guvernării actuale, iar postul naţional de televiziune Moldova 1 este obligat să asigure acest drept al oamenilor”, se arată într-o postare a Maiei Sandu pe pagina sa de Facebook.

image
image
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite