Maia Sandu: Remanierile de Guvern arată că PDM nu are cadre suficiente să demareze reformele necesare pentru oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PAS, Maia Sandu, consideră că remanierele de Guvern anunţate marţi, 19 decembrie, de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, arată că Partidul Democrat nu are cadre suficiente să demareze reformele necesare pentru oameni.

„Toate sondajele, dar şi scăderea drastică a bunăstării majorităţii cetăţenilor arată că guvernarea Plahotniuc-Dodon se află în criză. Criză de imagine, criză de idei şi criză de credibilitate”, a declarat Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

Potrivit ei, pentru a salva aparenţele, democraţii „au adus la guvernare oameni din vechea garnitură PLDM-istă”. 

„Dar toţi aceşti oameni noi-vechi se află sub papucul lui Plahotniuc şi vor mima în continuare reformele, aşa cum au făcut până acum. Lumea nu-i mai crede. Schimbarea adevărată va fi adusă de alegerile parlamentare din 2018, prin aducerea în politică a unor oameni cu adevărat integri şi profesionişti”, a încheiat Maia Sandu.

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a anunţat marţi, 19 decembrie, despre iniţierea remanierilor în Guvernul de la Chişinău. Democratul a precizat că se doreşte formarea unei echipe de tehnocraţi în Executiv. 

Potrivit preşedintelui PDM, şapte nume noi se vor regăsi în Cabinetul de Miniştri, printre cele mai sonore fiind ex-premierul Iurie Leancă, fostul prim-ministru Chiril Gaburici şi fostul preşedinte al Curţii Constituţionale Alexandru Tănase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite