Maia Sandu: Plahotniuc este doar un mafiot ordinar care încearcă să o facă pe sofisticatul. Locul lui este la puşcărie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Candidatul comun al PAS, PPDA şi PLDM la funcţia de preşedinte al ţării, Maia Sandu, a comentat marţi, 18 octombrie, declaraţia prim-vicepreşedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, dintr-un interviu recent pentru allmoldova.com, unde acesta spunea că ar vota-o în turul 2 pe Sandu. Ea consideră că prin astfel de afirmaţii, democratul ar vrea de fapt să-i sporească şansele lui Igor Dodon.

„Plahotniuc este cel mai detestat om din Moldova - oamenii ştiu asta şi el ştie asta. Probabil trăieşte o dramă personală în legătură cu acest lucru, însă nu-l voi compătimi. Criminalii trebuie să plătească pentru ceea ce au făcut.

Lui Plahotniuc îi este frică de faptul că cele trei partide au desemnat un candidat comun. Încercarea lui disperată de a mă compromite prin împroşcare cu propria mizerie arată doar laşitate şi frică. Ştiind că murdăreşte orice atinge, el vine cu ideea că m-ar sprijini în turul II. Crede că aşa îi va creşte şansele lui Dodon să cîştige alegerile. Dodon, care i-a demonstrat loialitate de-a lungul timpului, va fi un măscărici care îi va face jocul.

Doar că oamenii sînt mai deştepţi decît îi crede el şi vor şti să aleagă corect. Plahotniuc este doar un mafiot ordinar care încearcă să o facă pe sofisticatul. Nimic mai mult. Şi locul lui este la puşcărie, nu la conducerea ţării”, a scris Sandu pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite