Maia Sandu, despre poziţionarea „pro-Moldova” a PDM: Acest partid promovează doar interesele hoţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinta PAS, Maia Sandu, consideră că PDM „promovează doar interesele hoţilor”, indiferent că formaţiunea a anunţat că va avea o orientare „pro-Moldova”.

„Partidul Democrat e în criză de idei. După ce a distrus Republica Moldova, după ce şi-a bătut joc de cetăţeni, acum încearcă să găsească un slogan care să-i salveze pielea. Nu mai e nimic de salvat acolo. Toată lumea a înţeles cât de toxic este acest partid. Toată lumea a înţeles că acest partid promovează doar interesele hoţilor şi, oricare ar fi denumirea acestuia, nu are cum să crească popularitatea partidului”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui protest în faţa la ANI luni, 17 septembrie.

Preşedintele PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a criticat toate partidele din Republica Moldova pentru faptul că acestea „s-au creat şi s-au dezvoltat pe teme geopolitice, iar oamenilor li s-a indus permanent ideea că problemele ţării pot fi rezolvate doar dacă esti proeuropean, prorus, proamerican, unionist etc”.

Potrivit lui, niciodată un partid politic nu a acţionat „pentru moldoveni, pro-Moldova”, sugerând că PDM va fi acel partid care ar urma să schimbe situaţia în acest sens.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite