Maia Sandu: „De Ziua Independenţei politicienii de la guvernare s-au întrecut să ofere circ poporului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Preşedintele PAS, Maia Sandu, consideră că în ziua de duminică, 27 august, de Ziua Independenţei Republicii Moldova, guvernarea de la Chişinău s-a preocupat „să ofere circ poporului, în loc să-şi asume starea deplorabilă de lucruri din ţară şi responsabilitatea pentru rezolvarea problemelor grave cu care se confruntă oamenii”.

Într-o postare pe Facebook, Maia Sandu se întreabă „ce au sărbătorit guvernanţii ieri? Bogăţia lor şi sărăcia oamenilor?Vacanţele lor luxoase şi disperarea cetăţenilor care pleacă la munci peste hotare pentru a asigura supravieţuirea familiei? Armata rusă de pe teritoriul Moldovei?”.

Potrivit ei, în realitate, politicienii de la guvernare „şi-au sărbătorit propria persoană, organizând cu fast concerte cu staruri invitate din Rusia şi România”. 

„Ştim că aceste staruri costă. Teama este că ne costă pe noi. Îi plătesc tot din banii noştri, fiindcă sursele de finanţare sunt obscure. Nu se oferă publicului niciun raport de cheltuieli, nicio dare de seamă, nicio explicaţie”, a adăugat liderul PAS.

Ea susţine că Plahotniuc, pe care îl numeşte „uzurpator”, începe să facă în mod făţiş agenda guvernului, implicându-se deja şi în evenimentele culturale organizate de executiv şi transformându-le în evenimente de partid. 

„Cel care manipulează Occidentul că este luptător cu propaganda rusească cheamă interpreţi din Rusia, adâncind sentimentul absurdului”, a încheiat Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite