Maia Sandu: Andrian Candu are planuri mari de fraudare a alegerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Liderul PAS, Maia Sandu, îl acuză pe preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, că ar avea „planuri mari de fraudare a alegerilor” parlamentare. Potrivit ei, aceste acţiuni ar fi riscante „pentru întreaga ţară”.

„Andrian Candu are planuri mari de fraudare a alegerilor (parlamentare), dar trebuie să ştie că acest lucru este foarte riscant. Şi, din păcate, nu este riscant doar pentru el şi rudele lui, este riscant pentru întreaga ţară. Imaginaţi-vă că PD, care nu are sprijin popular şi este, probabil, Guvernul cu cel mai mic sprijin popular din istoria Republicii Moldova, imaginaţi-vă că ei reuşesc şi fraudează alegerile. Ce crede el că oamenii o să înghită acest lucru, că o să accepte aşa ceva?”, a declarat Maia Sandu marţi, 20 februarie, la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

În opinia ei, actuala guvernare a „avut timp să demonstreze ce pot face pentru această ţară”. 

„Ce au demonstrat? Furtul miliardului, nu au demonstrat nimic. Dimpotrivă, îl avem pe Ilan Şor care cheltuie în continuare banii pe care i-a furat de la noi pentru că această justiţie a lui Plahotniuc nici măcar nu a încercat să pună sechestru pe aceşti bani”, a menţionat Sandu.

Ea a mai adăugat că, „dacă vrei să demonstrezi angajament că lupţi cu corupţia, trebuie să începi de acolo de sus, pentru că altfel nu eşti credibil”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite