Leancă, cu mâna întinsă la Bucureşti. A cerut bani pentru pensii de la premierul Cioloş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Fostul premier al Republicii Moldova, Iurie Leancă, a avut o întrevedere cu prim-ministrul României, Dacian Cioloş, marţi, 23 august. În cadrul întâlnirii, Leancă a cerut suplimente financiare la pensii pentru cei mai vulnerabili pensionari moldoveni.

Scopul vizitei a fost acela de a discuta cu Dacian Cioloş aspecte cu privire la cooperarea bilaterală dintre cele două state.

Totodată, au fost trecute în revistă proiectele de infrastructură realizate în Republica Moldova cu sprijinul României. A fost subliniată necesitatea implementării proiectelor cu privire la dezvoltarea infrastructurii de transport, inclusiv construcţii de poduri, extinderea numărului de grădiniţe pentru renovare, intensificarea schimburilor comerciale, care ar aduce beneficii producătorilor din Republica Moldova.

Pentru realizarea acestor proiecte, Leancă a propus ca Guvernul de la Bucureşti să ofere anual bani din bugetul României. Ex-premierul a spus că aceşti bani ar putea fi utilizate şi pentru suplimente la pensii pentru cei mai vulnerabili pensionari din Republica Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite