Ilan Şor refuză să participe la dezbateri cu Valeriu Munteanu: Ce să discut cu un traseist politic care şi-a trădat partidul care l-a scos în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Partidului Şor la funcţia de deputat în Parlamentului R.Moldova în circumscripţia Orhei, Ilan Şor, condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare în dosarul fraudelor bancare, a declarat că nu va accepta propunerea lui Valeriu Munteanu, candidat din partea Blocului ACUM pe aceeaşi circumscripţie electorală, de a se duela în cadrul unor dezbateri.

„Ia gândeşte-te şi singur - cu cine să polemizez? Cu primarul de Floreni care nu a făcut nimic pentru satul său natal, dar a construit un drum către propria casă din banii din bugetul de stat, apoi a fugit în Parlament? Cu un traseist politic, care şi-a trădat partidul care l-a scos în lume? Despre Ghimpu se poate spune orice, dar nimeni nu poate nega că a fost bun cu tine. În mod cert, nu a meritat o asemenea porcărie din partea ta. Scuze, Valerică, dar eu cu o nulitate, un Iuda şi o persoană neadecvată nu am ce discuta. Locuitorii Orheiului ţi-au spus cine eşti, iar eu nu am ce să adaug”, a scris Ilan Şor pe pagina sa de Facebook.

Ilan Şor i-a transmis lui Valeriu Munteanu că vrea să deschidă „o întreprindere avicolă în colhozul „Comuna de vis” din Jora de Mijloc”. 

„Presupun că te-ai descurca în funcţia de responsabil de curăţarea găinaţului. În calitatea ta de fost ecologist, presupun că îţi este un domeniu cunoscut. Acceptă, Valerică, pentru că în caz contrar o să mă răzgândesc şi ai să rămâi şomer. Pentru că o nulitate, Iuda şi un neadecvat într-o singură persoană nu trebuieşte nimănui”, a mai spus Şor.

Candidatul Blocului electoral ACUM în circumscripţia Orhei, Valeriu Munteanu, a declarat că a fost intimidat să-şi desfăşoare întâlnirile cu alegătorii sâmbătă, 26 ianuarie, la Orhei, atunci când un grup e persoane, care potrivit lui Munteanu ar fi acţionat la comanda lui Ilan Şor, l-ar fi agresat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite