Ilan Şor dezminte că a organizat provocări la protestul opoziţiei din PMAN, deşi a adus frigărui şi muzică la manifestaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Partidul Politic „ŞOR” dezminte acuzaţiile că a organizat provocări la protestul opoziţiei de duminică, 26 august, şi anunţă că manifestaţia formaţiunii primarului de Orhei, Ilan Şor, condamnat la şapte ani de închisoare în dosarul fraudelor de la BEM, se va desfăşura în condiţii paşnice.

„Partidul Politic „ŞOR” invită oamenii la acţiunea de astăzi din PMAN pentru a susţine proiectele sociale iniţiate de liderul formaţiunii, Ilan Şor, şi promite că toţi manifestanţii se vor afla în siguranţă, iar protestul va fi unul paşnic, fără incitaţie la ură”, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii.

De asemenea, Partidul Politic „ŞOR” dezminte că manifestanţii ar fi primit bani pentru a veni la manifestaţia organizată în PMAN. 

Amintim că PAS, PLDM şi PDA au anunţat despre organizarea unui protest de amploare pentru ziua de duminică, 26 august, faţă de acţiunile guvernării de la Chişinău. Înainte ca manifestaţia opoziţiei să înceapă, reprezentanţii Partidului „Şor” au organizat bucătării impovizate, au instalat grătare şi au oferit oamenilor mâncare şi băuturi gratis.

Precizăm că formaţiunea lui Şor nu a înştiinţat Primăria despre manifestaţia respectivă.

Partidul Acţiune şi Solidaritate a cerut explicaţii autorităţilor pentru situaţia periculoasă care se creează.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite