Igor Dodon şi Dmitri Medvedev au avut o întrevedere la Istanbul: Am discutat despre situaţia internaţională şi despre relaţiile biletarale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

În cadrul vizitei sale la Istanbul, la lucrările celui de-al 25-lea Summit al şefilor de stat şi de Guvern al Organizaţiei Cooperării Economice la Marea Neagră, Igor Dodon a avut o întrevedere cu premierul Rusiei, Dmitri Medvedev. Oficialii au discutat despre situaţia internaţională şi despre relaţiile biletarele moldo-ruse.

„I-am mulţumit lui Dmitri Medvedev pentru găsirea soluţiilor în privinţa exporturilor produselor moldoveneşti pe piaţa rusă, dar şi soluţionarea problemei migranţilor moldoveni”, a scris Igor Dodon pe pagina s-a de Facebook.

Potrivit şefului statului, prim-ministrul rus a pledat pentru continuarea dezvoltării relaţiilor între cele două state.

De asemenea, preşedintele ţării a avut o întrevedere cu liderul Turciei, Recep Erdogan. Dodon i-a mulţumit acestuia pentru buna organizare a evenimentului de la Istanbul şi a declarat că susţine cursul de dezvoltare al Turciei, îndreptat spre programa de cooperare economică şi îmbunătăţirea relaţiilor interstatale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite