Ghimpu: Şalaru este în cârdăşie cu Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO pl.md
FOTO pl.md

Preşedintele liberalilor, Mihai Ghimpu, consideră că fostul său coleg de partid, actualul preşedinte executiv al Partidului Unităţii Naţionale, Anatol Şalaru, ar avea anumite înţelegeri cu Vlad Plahotniuc, cu scopul ca formaţiunea ex-ministrului Apărării să preia electoratul Partidului Liberal.

„Şalaru a intrat în cârdăşie cu Plahotniuc. Plahotniuc când a văzut că PL s-a dus în jos (în sondaje), a luat barda şi l-a mai trăsnit o dată ca să-i facă loc lui Şalaru. Lui Şalaru nu i-a reuşit să preia fracţiunea şi partidul, au ieşit doar doi. Toate structurile sunt la noi la partid. Atunci s-a pus la cale arestarea (reţinerea ex-ministrului Iurie Chirinciuc şi a lui Dorin Chirtoacă), ca să mă compromită pe mine, partidul şi pe Dorin Chirtoacă şi să eliberăm locul lui Şalaru să preia electoratul PL-ului. Puneţi pofta-n cui. Nu a mers nimeni după tine şi nu o să meargă niciodată”, a declarat Ghimpu la emisiunea „Piaţa Unirii” de la Noroc TV.

Într-o postare pe Facebook din 27 iunie, Anatol Şalaru a negat acuzaţiile care i se aduc, referitor la faptul că ar fi un apropiat al lui Vlad Plahotniuc.

„Încă de când mi-am anunţat intenţia de a crea Partidul Unităţii Naţionale am fost pus ba în buzunarul guvernării, ba în buzunarul lui Plahotniuc. Atât eu cât şi colegii mei am fost ostracizaţi si acuzaţi de toate relele pamântului. Cu atât mai de neînţeles au fost atacurile venite de la oameni care se declară români şi unionişti. Congresul PUN sper că a lămurit direcţia în care mergem şi cu cine suntem”, a menţionat preşedintele executiv al PUN.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite