Dumitru Diacov cu maşina Parlamentului după fiică: „Şi-a fracturat piciorul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natalia Stati-Diacov FOTO vipmagazin.md
Natalia Stati-Diacov FOTO vipmagazin.md

Preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, a recunoscut că maşina de serviciu a Parlamentului, în care a urcat o femeie imediat ce a ieşit dintr-o cafenea îi serveşte lui. Mai mult, Diacov spune că el a fost la volanul automobilului şi o aştepta pe misterioasa fată. El a ţinut să pună capăt tuturor suspiciunilor şi a declarat că în maşină a urcat nimeni alta decât fiica lui, Natalia.

Persoana pe care o astepta maşina de serviciu a Parlamentului cu numărul RM P 009 în fata unui local din Capitală este fiica lui Dumitru Dumitru Diacov, Natalia. Politicianula  spus că fata şi-a rupt piciorul, iar el a mers să o ia din acel local.

"Fiica mea şi-a rupt piciorul şi m-a rugat să o iau de la cafenea şi să o duc la spital. Am trecut pentru că mergeam exact în acea direcţie şi am dus-o la medic. Acum este cu piciorul în ghips. Nu am adus daune ţării", a explicat Diacov, pentru inprofunzime.md.

Site-ul grenada.md a publicat ieri o secvenţă video în care se vede cum o tânără este aşteptată de o maşină a Parlamentului. Din imagini se vedea cum aceasta iese dintr-o cafenea, de pe strada Eminescu din Capitală şi urcă într-o maşină cu numere RM P 009.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite