Dumitru Diacov, impresionat de arena sportivă din Minsk: Lucrul ăsta trebuie să-l facem şi la noi acasă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video Facebook/DumitruDiacov
FOTO captură video Facebook/DumitruDiacov

Aflat într-o vizită de lucru în Belarus, preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a fost spectator marţi, 28 noiembrie, la un meci de hochei de pe arena sportivă din Minsk. Democratul a rămas atât de impresionat de noul stadion, încât a decis să transmită un mesaj video pe Facebook despre dorinţa sa de a avea o astfel de arenă şi în Republica Moldova.

„După o zi de şedinţe, colegul nostru Nicolae Juravschi ne-a adus aici la arena sportivă, unde este un meci de hochei, Este o arenă nouă, încap peste 20.000 de spectatori, lumea are unde veni, unde se odihni, lumea se ocupă cu sportul. Lucrul ăsta trebuie să-l facem şi la noi acasă, în Republica Moldova”, a declarat Dumitru Diacov.

Amintim că o delegaţie a Parlamentului Republicii Moldova, condusă de vicepreşedintele Legislativului Vladimir Vitiuc, participă la Reuniunea Adunării Parlamentare a Iniţiativei Central Europene, Dimensiunea Parlamentară. Evenimentul se desfăşoară sub genericul „Tehnologiile digitale în contextul asigurării securităţii geopolitice” la Minsk, informează realitatea.md, citată de Adevărul.

Iniţiativa Central Europeană reprezintă cel mai vechi şi cel mai mare forum pentru cooperarea regională în Europa. Obiectivul organizaţiei este consolidarea cooperării dintre statele din Europa Centrală, de Est şi de Sud-Est, precum şi pregătirea acestora pentru aderare la UE. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite