Dorin Chirtoacă: Mă tem că nu doar Dodon este prorus, dar şi cei care se declară proeuropeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, susţine că în Republica Moldova nu doar Igor Dodon este prorus, dar şi unii care se declară actualmente proeuropenii. Totodată, edilul a subliniat că a crescut presiunea asupra sa odată ce Dodon a devenit preşedintele ţării.

„Lucrurile sunt mai complicate. Mă tem că nu doar el (Igor Dodon) este prorus în Republica Moldova, dar poate şi din aceea care se declară proeuropeni s-ar putea la un moment dat să ne trezim cu macazul schimbat şi din partea lor. De aceea, personal văd şi un risc de restauraţie la Chişinău a unei guvernări proruse şi aparent doar mascat proeuropeană”, a declarat Dorin Chirtoacă la emisiunea „Jocuri de putere” de la RealitateaTV (România).

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă liderul PDM, Vlad Plahotniuc, este proeuropean sau prorus, primarul de Chişinău a răspuns: „Se declară proeuropean şi proamerican, însă, deocamdată beneficiază de pe urma activităţii Dodon şi socialiştii, iar recent chiar au făcut un compromis larg în Parlament, votând schimbarea sistemului electoral din proporţional în mixt”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite