Comuniştii au înaintat moţiune de cenzură împotriva Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fracţiunea Partidului Comuniştilor a cerut în Parlament retragerea încrederii acordate Guvernului Leancă la investitură. Comuniştii au învinuit Cabinetul de Miniştri de „cedarea ruşinoasă a Băncii de Economii şi concesionarea dubioasă a Aeroportului Chişinău“.

„Guvernul a prejudicia grav bugetul de stat. În goana dupa pricopsirea averii, Guvernul a avansat continuu la capitolul corupţie. Acţiunile Guvernului denaturează şi încalcă grav Constituţia şi legislaţia ţării. Aceste decizii aduc prejudicii irecuperabile“, a citit Galina Balmoş de la tribuna Parlamentului.

„Este un guvern corupt, în frunte cu Iurie Leancă, care cedează în mod arbitrar proprietatea statului. Statul de drept nu poate exista in conditiile in care coruptia este un element ordinar. În aceste circumstanţe, Guvernul incorpore a pierdut dreptul legal de a ocupa fotoliile ministeriale şi urmează a fi demis“, a adăugat comunista.

Comuniştii vor iniţia în Parlament demiterea guvernului Leancă

Moţiunea, semnată de 27 de deputaţi, urmează a fi expediată Guvernului şi va fi dezbătută în şedinţa de săptămâna viitoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite