„Circul lui Plahotniuc şi Dodon continuă”. Maia Sandu: După ce Parlamentul a cerut retragerea trupelor ruse, Dodon îi roagă să rămână!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PAS, Maia Sandu, afirmă că „circul lui Plahotniuc şi Dodon continuă”. Ea a ajuns la această concluzie după ce Parlamentul de la Chişinău a cerut retragerea militarilor ruşi din Transnistria, în timp ce Igor Dodon a decis să-i decoreze pe aceştia.

„Igor Dodon fuge dincolo să-i roage să rămână! Pentru aceasta este gata să ofere un pumn de medalii celor care au tras în voluntarii noştri în 1992 şi, nu excludem, că va găsi vreo distincţie şi pentru Rogozin, care a făcut acelaşi lucru”, a menţionat Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

Amintim că la 21 iulie Parlamentul de la Chişinău a aprobat cu 61 de voturi Declaraţia privind retragerea trupelor militare ale Federaţiei Ruse de pe teritoriul Republicii Moldova. Deputaţii socialişti au contestat, menţionând că decizia în cauză va afecta relaţiile cu Federaţia Rusă şi cu regiunea transnistreană, fiind „o provocare geopolitică”. Ei au părăsit sala de şedinţe a Parlamentului, în semn de protest.

Igor Dodon şi vicepremierul Rusiei, Dmitrii Rogozin, vor participa săptămâna aceasta, în stânga Nistrului, la un eveniment dedicat aniversării a 25 de ani de la desfăşurarea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite