„Aştept expirarea mandatului de deputată ca pe o izbăvire”. Maria Ciobanu anunţă că se retrage din politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) Maria CIobanu a anunţat marţi, 26 decembrie, că anul 2018 va fi ultimul an din cariera sa politică. Aceasta s-a arătat profund dezamăgită de situaţia politică din ţară şi de faptul că „politicienii trăiesc într-o altă dimensiune”.

„Anul 2017 a fost pentru mine unul de dezamăgiri profunde, de constatare (a câta oară?) că politicienii trăiesc într-o altă dimensiune, că politica este murdară, pentru că prea mulţi dintre acei „aleşi” de cei mulţi sunt murdari”, a menţionat Maria Ciobanu într-o postare pe Facebook.

Ea afirmă că în aceşti ani cât a fost implicată în politică s-a schimbat atât de mult, încât nu se mai recunoaşte.

„Am ajuns să cred în sinceritatea a câţiva oameni, îi pot număra pe degete, pe care îi ştiu de o viaţă. În rest, au fost doar nişte însoţitori pasageri prin viaţă, pe care nu i-am cunoscut niciodată cu adevăratelea. Cu acei în care am crezut şi pe care îi credeam prieteni nici nu mă mai salut... S-au vândut... moldoveneşte”, a subliniat deputatul.


Potrivit ei, actualul Legislativ nu reprezintă cetăţenii, ci „o Brigadă de hoţi care a cumpărat tot ce era de vândut, iar ce nu a putut cumpăra a luat prin şantaj, scheme frauduloase sau cu hapca”.
 

„Voi avea nevoie de mult timp pentru a reveni la ceea ce eram odată: om care trăieşte printre oameni, nu printre hiene, care sunt gata să te sfâşie din simplul motiv că nu eşti ca ei”, a conchis Maria Ciobanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite