Andrei Spînu: PAS mai are nevoie de câteva mii de voturi pentru a obţine majoritate parlamentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Spînu
Andrei Spînu

Secretarul general al Partidului Acţiune şi Solidaritate, Andrei Spînu, s-a declarat convins că formaţiunea sa poate obţine peste 51 de mandate în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Potrivit lui, PAS mai are nevoie doar de câteva mii de voturi pentru a atinge acest obiectiv.

Într-un briefing de presă, Andrei Spînu a afirmat că „doar o prezenţă examplară la vot, de peste 50 la sută, ne asigură victoria şi o majoritate pentru PAS”.

„Trebuie să facem coadă la secţiile de vot şi să cântăm imnul ţării, precum am făcut-o la prezidenţiale, s venim cu drapele şi să încurajăm toţi oamenii să meargă la vot. Trebuie să ne unim acum, în numele Moldovei şi împotriva hoţilor”, a spus Spînu.

În acelaşi briefing de presă, liderul PAS, Igor Grosu, a declarat că „hoţii” înţeleg că PAS are şanse să obţină victoria şi din acest motiv aceştia s-ar fi unit contra PAS.

„S-au unit în faţa pericolului care paşte asupra lor, adică victoriei pe care o puteţia duce Dvs. Hoţi care altă dată se înjurau, se trădau, se furau unul pe altul - Voronin, Dodon, Plahotniuc, Platon, Şor şi alţii s-au unit de teama votului cetăţenilor. Iată de ce în ultima perioadă aţi văzut că au adus în faţă tot felul de partide. Unicul scop a acestei acţiuni este de a debusola şi de a duce în eroare cetăţenii”, a spus Grosu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite