Andrei Năstase: Pavel Filip a transmis mesaje la Bruxelles că Vlad Plahotniuc va face totul ca să-mi interzică participarea la alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr (PDA), Andrei Năstase, nu exclude că ar putea fi exclus din cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, după ce i-a fost interzis accesul la şefia Primăriei Chişinău, prin decizia instanţei de a anula rezultatul alegerilor locale. Politicianul ar fi tras această concluzie urmare a unor informaţii, precum că premierul Filip deja transmite mesaje la Bruxelles pe acest subiect.

„Ceea ce ştiu eu, nu ceea ce cred sau bănuiesc, că Pavel Filip în exterior (precizând că e vorba de Bruxelles) a transmis mesaje foarte clare că Plahotniuc va face tot posibilul să-mi interzică participarea la următoarele alegeri parlamentare”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Potrivit preşedintelui PDA, mai grav va fi dacă Vlad Plahotniuc, „care şi-a bătut joc de ţară şi oamenii ei, va îndrăzni să scoată cele două partide (PAS şi PDA) din următorul scrutin pe nişte motive pe care le-a inventat”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite