Anatol Şalaru: Ieşirile carghioase ale lui Dodon la adresa României arată slugărnicia lui faţă de Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, consideră că „ieşirile carghioase ale lui Igor Dodon la adresa României şi a celor care îşi asumă românitatea nu fac decât să dovedescă slugărnicia acestuia faţă de Moscova”. Politicianul a făcut afirmaţia respectivă în contextul declaraţiilor şefului statului, precum că România nu ar dispune de suficienţi bani pentru a-şi asuma Unirea cu Republica Moldova.

„În plin elan de non-logică, Igor de Sadova, după o aritmetică doar de el ştiută, a ajuns la concluzia că România nu poate susţine economic reunificarea cu Republica Moldova. Aceasta concluzie la care doar Dodon putea ajunge, dovedeşte, încă odată, logica strâmbă ce îi guvernează deciziile”, a menţionat Anatol Şalaru pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, şeful statului nu încetează a sfida logica dar şi bunul simţ. 

„Din puţul gândirii sovietice, Igor Dodon lansează în spaţiul public tot felul de trăsnăi, una mai gogonată decât alta, care te fac să te întrebi ce a fost în capul ruşilor atunci când au mizat pe o mârţoagă precum Dodon”, a adăugat Şalaru.

Amintim că Igor Dodon a declarat, într-un interviu pentru presa rusă, că România nu are resurse financiare suficiente pentru a-şi putea asuma o eventuală Unire. De asemenea, preşedintele ţării a menţionat că nici SUA, nici UE nu va oferi bani pentru unirea a două ţări, proces care ar urma să destabilizeze situaţia regională şi să provoace şi alte costuri.

 

 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite