Anatol Şalaru, despre declaraţiile lui Vlad Bătrîncea: Să acuzi România de imperialism, este ca şi cum ai acuza Rusia de pacifism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, a comentat acuzaţiile aduse de către socialistul Vlad Bătrîncea, conform cărora România ar avea intenţii imperialiste în Republica Moldova şi doreşte anexarea ţării.

„Nici nu au reuşit bine să digere sarmalele de la „anul nou pe vechi” că socialiştii au şi început a se război cu Centenarul Unirii şi Traian Băsescu”, a declarat Anatol Şalaru într-o postare pe Facebook.

Potrivit lui, „faptul că socialiştii se tem de Traian Băsescu precum dracul de tămâie este de înţeles, dar să acuzi România de imperialism este ca şi cum ai acuza Rusia de pacifism”. 

„Şi conform zicalei: de ce te temi nu scapi, îi anunţ pe socialişti, dacă nu au observat, că Unirea a început”, a încheiat politicianul.

Deputatul socialist Vlad Bătrîncea, cel care s-a remarcat, în special, după ce a rupt harta României Mari în Parlamentul Republicii Moldova, a afirmat că activitatea lui Traian Băsescu la Chişinău este o dovadă a „intenţiilor imperialiste reale ale Bucureştiului – să obţină dispariţia statului moldovenesc şi să anexeze teritoriul nostru la România”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite