Adevărul Live. Vitalia Pavlicenco, despre motivele pentru care nu s-au consolidat forţele unioniste pentru parlamentarele de la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinta Partidului Naţional Liberal (PNL), Vitalia Pavlicenco, vorbeşte, la „Adevărul Live Moldova” de luni, 24 decembrie, despre ieşirea PNL din Convenţia Euro-Unionistă şi motivele de ce a eşuat iniţiativa privind consolidarea forţelor unioniste din Republicaq Moldova pentru alegerile din 24 februarie.

De ce a ieşit PNL din Convenţia Euro-Unionistă? Ce legături are Vlad Plahotniuc cu acest proiect? De ce nu s-a reuşit consolidarea forţelor unioniste pentru alegerile din 24 februarie? De ce PNL nu se retrage din alegeri, precum a făcut-o PUN, pentru a sprijini Blocul Electoral ACUM? De ce Băsescu a renunţat la ideea de a consolida partidele unioniste şi a ales să sprijine Blocul ACUM? Sunt doar câteva întrebări la care vom încerca să obţinem răspunsuri începând cu ora 21.00, pe adevarul.ro/moldova, pagina de Facebook Adevărul Republica Moldova şi pe postul de televiziune 10TV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite