Şi fostul consilier al lui Plahotniuc ar putea părăsi Parlamentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Botnari este secretarul general al PDM FOTO pdm.md
Constantin Botnari este secretarul general al PDM FOTO pdm.md

Constantin Botnari, secretarul general al Partidului Democrat din Moldova (PDM) nu exclude faptul că s-ar putea retrage din funcţia ce o deţine în prezent în Legislativ

„Sunt foarte încărcat. Lucrez şi în Parlament şi mai sunt şi secretar general al partidului. Mă găndesc dacă nu ar fi mai raţional să plec din Parlament pentru munca de partid. Dacă iau o decizie o să vă anunţ“, ne-a declarat Constantin Botnari, fostul consilier al lui Vlad Plahotniuc, iar în prezent şef de cabinet al fracţiunii parlamentare a Partidului Democrat din Moldova.

Constantin Botnari a fost ales în mai 2012 în funcţia de secretar general al PDM. Noul Secretar general s-a angajat să contribuie la dezvoltarea formaţiunii, în contextul unor reforme anunţate la congresul PDM.

Constantin Botnari a fost consilierul lui Vlad Plahotniuc, în perioada când acesta ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte al Parlamentului, iar după demiterea acestuia în februarie 2013 a fost desemnat şef de cabinet al fracţiunii parlamentare a PDM.

Conform declaraţiei pe venit Constantin Botnari a avut în 2012 un venit de 112.543 lei din remunerarea din Parlament. Deţine un teren de 19 ari cu valoarea cadastrală de 238.000 de lei, un apartament de 172 de metri pătraţi cu valoarea de peste 855.000 de lei, două automobile de lux: un Mercedes S 350 şi un BMW X6, dar şi patru conturi bancare pe care avea peste 300.000 de lei

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite