Sediul unui post de poliţie din judeţul Vaslui a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului

Sediul unui post de poliţie din judeţul Vaslui a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului

Mai multe forţe din cadrul Inspectoratului de Urgenţă Vaslui intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit luni dimineaţă la Postul de Poliţie Muntenii de Jos.


La faţa locului intervin trei autospeciale cu 17 pompieri. Din primele informaţii întreg acoperişul clădirii, aproximativ 200 de metri pătraţi a fost afectat.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişul postului de poliţie. Misiunea pompierilor s-a dovedit a fi destul de dificilă având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile (vânt extrem de puternic şi temperatură geroasă) precum şi vizibilitatea redusă cauzată de fumul dens.
Pompierii au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, înainte ca flăcările să se propage şi în  interiorul clădirii. Au ars circa 60 metri pătraţi  şi s-au  degradat 140 metri pătraţi din acoperişul pe structură din lemn şi învelitoare din tablă.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, ”cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric”.

 

citeste totul despre: