O defecţiune la reţeaua de electricitate din Vaslui, urmată de pene de curent repetate, a perturbat activitatea în instituţiile publice

O defecţiune la reţeaua de electricitate din Vaslui, urmată de pene de curent repetate, a perturbat activitatea în instituţiile publice

Mai multe instituţii publice, societăţi private şi mii de familii din municipiul Vaslui au fost afectate, miercuri, de pene de curent repetate produse pe fondul unor defecţiuni în reţeaua de distribuţie, precum şi a manevrelor efectuate de angajaţii societăţii pentru remedierea situaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de aproape două ore, furnizorul de energie electrică din judeţul Vaslui a întrerupt în mod repetat curentul în municipiul reşedinţă. În unele zone, cum ar fi centrul oraşului, Traian sau Delea, atât instituţiile statului, cât şi agenţii economici şi abonaţii casnici au rămas fără energie electrică timp de peste două ore încontinuu. 

În alte zone ale oraşului, activitatea a fost perturbata de penele de curent succesive. Printre instituţiile care au avut de suferit din cauza întreruperilor repetate de curent electric s-a numărat şi Tribunalul Vaslui.

”În urma unui incident apărut în jurul prânzului, câteva mii de consumatori, din zonele Traian, Delea şi cea centrală a municipiul Vaslui, au rămas nealimentaţi cu energie electrică timp de aproximativ două ore. Pentru a relua alimentarea, s-au impus anumite manevre pe căi alternative care au afectat şi alţi consumatori”, a declarat,pentru News.ro purtătorul de cuvânt al E.ON Energie România, Sorin Munteanu.

Cauza întreruperii repetate a energiei electrice în municipiul Vaslui a fost provocată, potrivit sursei citate, de defecţiunile apărute pe două cabluri şi un punct de transformare a energiei electrice din oraş.

citeste totul despre: