Membrii trupei LaLa Band, în pericol la Vaslui. Era cât pe ce să îşi anuleze concertul

Membrii trupei LaLa Band, în pericol la Vaslui. Era cât pe ce să îşi anuleze concertul

LaLa Band

Componenţii trupei LaLa Band au trecut prin momente dificile zilele trecute, atunci când au concertat în faţa fanilor din Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Week-end-ul trecut a fost unul plin pentru LaLa Band, trupa susţinând trei concerte în trei oraşe diferite. Fanii trupei-vedetă a serialului „Pariu cu Viaţa", au avut ocazia să-şi vadă idolii din Iaşi, Vaslui şi Botoşani unde LaLa Band a făcut o serie de show-uri incendiare!

Caravana de Crăciun a trupei LaLa Band nu a fost lipsită de peripeţii, dar nici de emoţii! Membrii celebrei trupe au întâmpinat o problemă mare la Vaslui, în sala unde urmau să aibă concertul fiind o temperatura de doar 13 grade Celsius.

În aceste condiţii este destul de periculos să cânţi live, mai ales când nu eşti îmbrăcat corespunzător, costumele fetelor din LaLa Band constând în nişte rochiţe decoltate, foarte elegante, confecţionate din materiale subţiri.

Din fericire nimeni nu a intrat în panică, iar componenţii trupei au apelat la inventivitatea lor găsindu-şi cu doar două ore înaintea începerii show-ului, costume în stilul LaLa adecvate temperaturii din locaţie. La scurt timp, fanii au început să vină, sala s-a umplut imediat iar din acel moment nu a mai contat nimic, concertul de la Vaslui fiind, într-adevăr, exploziv.

citeste totul despre: