Scandal încheiat cu un cuţit înfipt în picior

Scandal încheiat cu un cuţit înfipt în picior

Victima agresiunii a fost internată la spital FOTO Corina Macavei

Un scandal izbucnit astăzi între doi bărbaţi din Mehedinţi s-a sfârşit la spital pentru unul dintre ei. Unul dintre protaginişti, un tânăr de 32 de ani, a fost adus înjunghiat în picior de către adversarul său. Disputa dintre cei doi a pornit din cauza unor oi păscute de agresor pe terenul victimei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Disputa a avut loc în satul Ştircoviţa. Tânărul înjunghiat s-a dus în sat să-şi cumpere ţigări. Acolo l-a găsit pe un vecin cu care avea de împărţit faptul că oile acestuia din urmă îi distruseseră culturile agricole. Tânărul acuzat n-a stat prea mult pe gânduri. A pus mâna pe un cuţit şi l-a înfipt în piciorul celui care îl acuza. Tânărul a plecat spre spital cu o maşină particulară, iar ulterior a fost preluat de o ambulanţă.

“Am fost solicitaţi pentru un tânăr de 32 de ani, care are o plagă înjunghiată la picior. Rana nu este una gravă”, a declarat Minodora Popescu, medic la SJA Mehedinţi. Tânărul a fost internat în spital, iar poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

“Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza satului Ştircoviţa, comuna Poroina Mare, a avut loc o agresiune între doi cetăţeni. Din investigaţiile rezultate până acum rezultă că cei doi s-au certat pe faptul că unul are oi şi i-ar fi distrus culturile agricole. Cel care a distrus culturile a pus mâna pe un cuţit şi i-a aplicat o lovitură în picior celuilalt” a declarat comisarul şef Eftimie Bălţoi de la Serviciul Investigaţii Criminale IPJ Mehedinţi.

În funcţie de numărul de îngrijiri medicale pe care le va primi victima şi de gravitatea leziunii, agresorul va avea dosar penal şi riscă încadrarea la tentativă de omor.

citeste totul despre: