Elevele iau lecţii de sex la toaletă în timpul orelor de limba română la Liceul Alimentar

Elevele iau lecţii de sex la toaletă în timpul orelor de limba română la Liceul Alimentar

Colegii fetelor sunt de acord cu scăderea mediei la purtare decisă de direcţiune

Mai multe eleve au ajuns postat pe internet un clip video în care practică jocuri cu caracter sexual în baia Liceului Alimentar din Timişoara. Directoarea liceului le-a sancţionat pe fete cu note mici la purtare. Şefii inspectoratului şcolar nu vor fi atât de indulgenţi cu directoarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna trecută, mai multe eleve din clasa a IX-a la Liceul Alimentar din Timişoara s-au ascuns în baia instituţiei. Tinerele vroiau să afle, de la o colegă din clasa a X-a, cum să se comporte în prima noapte în care îşi vor pierde virginitatea.

Foto: Marin Popescu, adjunctul IPJ Timiş, le condamnă pe elevele care au postat imaginile pe Youtube

„Asta e valoarea învăţământului, valoarea liceului respectiv. Vina trebuie împărţită între părinţii elevelor, care nu le-au oferit cei şapte ani de acasă, şi profesori, care nu ştiu să canalizeze energia tinerilor spre învăţământ, nu sex”, a spus Marin Popescu, adjunctul Inspectoratului Şcolar
Timiş.

Protagonistele filmului cu tentă sexuală s-au ales cu pedepse grele

Cele trei tinere, eleve ale Liceului Alimentar din Timişoara, care au postat pe Youtube un filmuleţ în care apar în timp ce învaţă tainele sexului au fost „condamnate" de părinţi, profesori, şi chiar de către colegi. Fetele şi părinţii lor au fost chemate în faţa directoarei instituţiei, Cornelia Zopotă, iar efectele jocului sexual prestat de tinere a fost drastic. „Îmi este ruşine de elevele noastre. Nu înţeleg cum de nişte tinere de clasa a noua, în timpul orei de limba română nu şi-au mai putut stăpâni hormonii şi s-au dus să se joace în baie. Au încercat să îmi spună că era un simplu joc, dar glumele de tipul acesta, care au tentă sexuală, nu sunt de acceptat", a spus directoarea instituţiei. Ca atare, cele trei eleve vor sta mai mult timp în şcoală, luând locul unei femei de serviciu. Pe lângă măturatul şi spălatul scărilor din liceu, fetele s-au ales şi cu media scăzută la purtare.

Foto: Cornelia Zopotă, directoarea liceului, spune că tinerele ar fi trebuit să îşi pună poftele în cui.

Pentru că gestul elevelor, în viziunea profesorilor, a fost extrem de grav, în caz a fost implicat şi Consiliul Elevilor din liceu, cei din urmă spunând că cele trei domnişoare sunt o ruşine pentru Liceul Alimentar din Timişoara. În plus, unul dintre părinţii fetelor a spus că vrea să redevină elev al liceului, ca să îşi finalizeze studiile şi să o poată urmării pe fiica sa. „Părintele uneia dintre fete s-a înscris în clasa a XII-a la seral, iar un alt tată a decis să îi blocheze accesul la calculator fiicei lui. Sunt măsuri de bun simţ, iar fetele trebuie să afle astfel că şcoala nu e un bordel", adaugă directoarea Liceului Alimentar.

Află mai multe detalii despre haosul din şcoli postat pe Youtube în Adevărul de seară de vineri.

NU RATA! Drama elevului care s-a spânzurat din cauza şcolii!

Au lăsat Franţa pentru facultăţile din Arad

citeste totul despre: