Poliţiştii investighează furtul unei poşete cu peste 100.000 de lei. Suspectul spune că i s-a înscenat totul

Poliţiştii investighează furtul unei poşete cu peste 100.000 de lei. Suspectul spune că i s-a înscenat totul

Autorul a fost reţinut pentu 24 de ore

Un tânăr în vârstă de 22 din Titu este a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore, după ce acesta ar fi furat din casa concubinei sale o poşetă în care s-ar fi aflat o sumă de peste 100.000 de lei. Suspectul se declară nevinovat şi spune că totul i-a fost înscenat.

 
Postului de Poliţie Odobeşti au fost sesizaţi în urmă cu trei zile de către o femeie din Crovu cu privire la faptul că i-au fost sustraşi bani din locuinţă. 
 
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada noiembrie 2016-ianuarie 2017, concubinul fiicei persoanei vătămate ar fi locuit în casa acesteia, iar în urmă cu o lună de zile, mai exact pe 17 ianuarie, ar fi plecat fără a mai reveni.
 
"Totodată, în cursul aceleiaşi zile, partea vătămată a constatat că dintr-o poşetă ar fi dispărut 115.000 de lei. La data de 15 februarie a.c., în urma percheziţiei efectuate la domiciliu bărbatului, poliţiştii au descoperit un autoturism susceptibil a fi cumpărat din banii sustraşi. Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat  magistraţilor cu propunere de arestare preventivă", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 

De asemenea, a fost instituită măsura sechestrului judiciar asupra autoturismului.

citeste totul despre: