O tânără adoptată în Malta îşi caută cu disperare familia din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anunţul a fost postat pe pagina „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României”.
Anunţul a fost postat pe pagina „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României”.

O tânără în vârstă de 28 de ani, din Târgovişte, stabilită în Malta, îşi caută cu disperare familia. Mihaela a fost adoptată de o familie malteză la doar câteva luni, iar acum vrea să îşi cunoască părinţii şi fraţii.

Mihaela Constantin s-a născut la data de 26 septembrie 1990 în Târgovişte. Ea ştie doar că familia sa locuia pe strada Tudor Vladimirescu, la Nr. 15, în Târgovişte, din actele pe care le deţine.

„Am fost adoptată de o familie foarte bună şi iubitoare malteză. Împreună cu familia mea adoptivă, dorim să începem căutarea părinţilor şi a fraţilor mei biologici. Avem toate documentele de adopţie şi din acestea reiese că numele tatălui este CONSTANTIN GHEORGHE şi al mamei MARIN MARIA. Locuiau pe strada Tudor Vladimirescu la nr 15 în Târgovişte. Mai aveau doi copii în întreţinere de 2 şi 3 anişori, iar părinţii noştri trăiau în concubinaj. Ne dorim foarte mult să îi găsim. Vă rugăm foarte mult să ne ajutaţi cu o simplă distribuire, sperăm din tot sufletul ca anunţul nostru să ajungă la familia şi rudele mele din România. Vă mulţumesc tuturor enorm de mult şi vă îmbraţişez cu mult drag”, este anunţul postat de Mihaela pe Facebook.

tanara adoptata

Anunţul a fost postat pe pagina „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României”.

„Dacă vii în Târgovişte, îi găseşti sigur, dar trebuie să fii pregătită sufleteşte. Familia nu mai locuieşte acolo. Posibil să îi găseşti în cartierul Priseaca sau Halta Teiş. Oraşul e mic, lumea se cunoaşte şi de multe ori, familiile sunt înrudite. Succes”, i-a transmi Marta Costache.

„Cei care te pot ajuta într-adevăr este Autoritatea centrală care se ocupă de această cazuistică. Poţi să intri pe pagină www.copii.ro şi vei găşi foarte multe detalii acolo. Autoritatea centrală în materie este Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copiilor şi Adopţie cu sediul la Bucureşti. În astfel de situaţii este imperios necesar să se adreseze acestei instituţii pentru că implică o anumită procedură iar persoanele în cauză trebuie să fie pregătite din punct de vedere psihologic pentru orice situaţie. Pot fi cazuri în care familia biologică nu doreşte contactarea sau sunt decedaţi. Nu este atât de simplu pe cât pare. De aceea cel mai indicat este să scrieţi un memoriu către această instituţie sus menţionată. Aceştia va vor răspunde conform legii”, i-a trasmis şi Roxana Ioana .

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite