Doi tineri s-au ales cu dosar penal după ce au furat de la un coleg un bilet câştigător la pariuri sportive

Doi tineri s-au ales cu dosar penal după ce au furat de la un coleg un bilet câştigător la pariuri sportive

După ce poliţiştii au intrat pe fir şi au deschis o anchetă în acest caz, elevul care a furat biletul şi studentul şi-au recunoscut faptele şi au dat proprietarului biletului suma de bani câştigată la pariuri

Un elev de liceu şi un student din Târgovişte sunt cercetaţi pentru infracţiunea de furt, după ce elevul a sustras din casa rudei unui coleg un bilet câştigător la pariuri sportive, iar studentul, fiind major, a încasat banii.

În plus, elevul care a sustras biletul câştigător s-a certat cu colegul de la care a furat şi a pus filmul pe Facebook, spunând că este ameninţat.
 
Potrivit unui comunicat dat publicităţii vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Târgovişte au întocmit un dosar penal pe numele a doi tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt. 
 
Concret, unul dintre ei, elev la un liceu, este cercetat pentru că a furat de la un coleg un bilet câştigător la pariuri sportive, în valoare de 1.091 lei, ar celălalt, student, pentru că a ridicat banii de la casa de paruri.
 
"Profitând de neatenţia colegului, bănuitul ar fi sustras un bilet de pariuri sportive câştigător,  în valoare de 1.091 de lei, bani pe care i-ar fi încasat cu ajutorul unui student. Ulterior, bănuitul ar fi efectuat o filmare pe care a distribuit-o pe o reţea de socializare, prin intermediul căreia susţinea că este ameninţat şi agresat de colegul cu care absentase de la cursuri", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
Se pare că totul a început joi, când doi elevi de liceu au decis să lipsească de la ore. Unul dintre ei i-a propus colegului său să meargă acasă la prietenul mamei sale, spunând că el care cheia de la locuinţa acestuia. 
 
Colegul invitat în vizită, a găsit în locuinţa bărbatului un bilet câştigător la pariuri sportive şi l-a luat într-un moment în care colegul său nu era atent. Ulterior, elevul a dat biletul uni prieten de-al său, student, iar acesta, fiind major, a scos suma de bani câştigătoare şi a împărţit-o cu cel care a luat biletul.
 
În aceeaşi zi, elevul s-a luat la ceartă cu colegul împreună cu care lipsise de la ore, din cauza biletului de paruri sportive, iar cel care a luat biletul a postat pe Facebook o filmare în care susţinea că este ameninţat de către colegul său. 
 
După ce poliţiştii au intrat pe fir şi au deschis o anchetă în acest caz, elevul care a furat biletul şi studentul şi-au recunoscut faptele şi au dat proprietarului biletului suma de bani câştigată la pariuri. Cei doi sunt acum cercetaţi pentru furt.
 
"În urma audierilor, bănuiţii şi-au recunoscut faptele, au restituit banii părţii vătămate şi s-au împăcat cu aceasta, mai precizează Poliţia.
citeste totul despre: