Foto

Examenul de Bacalaureat s-a încheiat astăzi cu proba la alegere. Peste 1.800 de elevi au susţinut probe la Informatică, Biologie sau Geografie.  

În faţa centrului de examen de la Liceul Pedagogic „Matei Basarab” Slobozia, mai mulţi elevi şi-au manifestat nemulţumirea faţă de faptul că au fost prinşi în timp ce încercau să copieze. Unul dintre respectivii candidaţi, extrem de nervos, şi-a ieşit din fire şi a făcut o declaraţie ieşită din comun. „Jegoasa aia de supraveghetoare i-a acoperit ciorna colegei din faţa mea!” a declarat respectivul elev.

Geografia, o probă cu încurcături

Despre subiecte a făcut declaraţii Emilia Florea. Tânăra a susţinut proba la Geografie. Singurul subiect care a pus-o în dificultate a fost cel în care trebuia să identifice un oraş de pe hartă. Deşi răspunsul corect era Piteşti, reşedinţa judeţului Argeş, ea a ales Târgovişte, reşedinţa Dâmboviţei. „Au fost mai mulţi care au greşit la acest subiect. Trebuia Piteştiul, dar mulţi au scris Râmnicu Vâlcea. Eu am pus Târgovişte. Sper să nu fi făcut şi alte greşeli” susţine candidata.

Subiecte medii spre grele la Biologie

Biologia a fost şi ea o disciplină unde elevii au întâmpinat probleme. Cel puţin eseul despre ventilaţia pulmonară i-a pus în dificultate pe elevi. „Am avut de făcut un eseu despre ventilaţia pulmonară pe baza a şase termeni. L-am făcut, dar cred că trebuia mai mult” a declarat Robert Stanciu, unul dintre candidaţii care au susţinut astăzi ultima probă a Bacalaureatului.
 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea