Pare un secenariu desprins din telenovele, dar realitatea în care trăiește acum preotul este cât se poate de dură. El se află în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. În cursul săptămânii trecute, acesta s-a urcat la volanul unei mașini, fără să aibă permis și a produs un accident. După producerea lui, a părăsit şi modificat locul accidentului, iar autoturismul implicat l-a ascuns în curtea unui imobil. Conducătorul auto, preotul Radu Onișor, a fost identificat după câteva ore pe DC 67, acesta declarând că a fost la spitalul din Timişoara să se intereseze de starea victimei, pe care a rănit-o. Acesta s-a arătat îngrijorat în fața polițiștilor că persoana a căzut cu mopedul, după ce a consumat băuturi alcoolice. 
 
După comiterea faptei, preotul a încercat să-i determine pe pasager şi un martor să declare că tânărul a căzut cu mopedul.

„În prezent se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului, modificarea locului accidentului şi instigare la favorizarea infractorului”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În cursul zilei de 25 noiembrie, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar în urma prezentării bărbatului în faţa instanţei, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zilei, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Mâine apare, din nou, în fața magistraților, pentru că a făcut recurs.

Cum s-a produs accidentul
În cursul zilei de miercuri, poliţiştii au fost sesizaţi de către personalul medical din cadrul Spitalului Oraviţa că pasagerul, de 21 de ani, a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale întrucât a avut un accident cu mopedul pe care l-a condus din direcţia Brădişorul de Jos spre Agadici.

După investigaţiile efectuate de poliţişti s-a constatat că tânărul a fost victima unui accident rutier în care era implicat un autoturism, iar el a fost pasager în autovehicul.

Cu ocazia cercetărilor desfăşurate s-a stabilit că în timp ce Radu Onișor, în vârstă de 34 de ani, fără a poseda permis, conducea un autoturism din direcţia Agadici spre Brădişoru de Jos, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă, a derapat şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerului de pe locul din dreapta faţă.

Radu Onișor este preot din 2010 la parohia Agadici.