Frunzăverde: „Demersul nostru politic nu are nimic în comun cu masoneria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde răspunde dur la afirmaţiile preşedintelui FOTO Click!
Sorin Frunzăverde răspunde dur la afirmaţiile preşedintelui FOTO Click!

Reacţia lui Sorin Frunzăverde vine ca urmare a unei declaraţii a preşedintelui Traian Băsescu, şi anume că înscrierea lui Frunzăverde şi Stănişoară în PNL nu are legătură cu „serviciile“ ci, mai degrabă, cu masoneria.

Sorin Frunzăverde spune că demersul politic actual ''pare să-i obsedeze'' pe unii ''indivizi'' şi a adăugat că nu are nimic în comun cu masoneria, ci chiar cu proasta lor guvernare. ''De câteva zile, tot felul de indivizi vorbesc despre mine. Curios este că numele lor începe cu B: Blaga, Băsescu şi încă un lideraş de prin Oltenia, al cărui nume nici nu mi-l amintesc, dar care pierdea tot timpul alegerile, iar mai apoi, paradoxal, ieşea în faţă. Demersul nostru politic, ce pare să-i obsedeze, nu are nimic în comun cu masoneria''.

În opinia vicepreşedintelui PNL, acest demers a fost determinat de proasta lor guvernare, de faptul că, fără niciun motiv, au redus pensiile şi salariile, au făcut din România un stat poliţienesc şi nu au făcut altceva decât să creeze vrajbă şi haos administrativ. ''E adevărat că demersul nostru politic le-a dărâmat regimul, cum la fel de adevărat este şi că, azi, românii îi resping şi nu mai vor să audă de ei. De ani de zile spun aceste lucruri. Nu am avut cui'', a mai afirmat Sorin Frunzăverde.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, la Digi24, că l-a surprins plecarea lui Mihai Stănişoară de la PDL la PNL, adăugând că nu se pune problema ca acesta să aducă liberalilor acces la serviciile de informaţii, ci eventual o susţinere a masoneriei, deoarece şi el, şi Sorin Frunzăverde, ar fi ''pe linia asta''.

Nu-l deranjează dispariţia DSP şi CJAS

Preşedintele Consiliului Judeţean a analizat şi spusele ministrului sănătăţii. Desfiinţarea unor instituţii poate reprezenta o formă de descentralizare, a apreciat Frunzăverde, referindu-se la declaraţiile ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, potrivit căruia Direcţiile de Sănătate Publică şi Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate ar putea fi desfiinţate.

„Nu am văzut, în declaraţia ministrului Sănătăţii, în ce va consta noua organizare, dar e o formă de descentralizare, dacă vor subordona acest domeniu, integral, Consiliilor Judeţene. Aceste case depindeau de Casa Naţională de Sănătate, Direcţiile de Sănătate depindeau de Ministerul Sănătăţii. În locul unei Direcţiei de Sănătate Publică sau a Inspectoratului Şcolar, cu zeci de posturi, poate funcţiona un simplu birou în cadrul Consiliului Judeţean, cu doi-trei oameni, având în vedere că atât spitalele, cât şi şcolile au revenit consiliilor locale şi judeţene“ crede Sorin Frunzăverde.

Vicepreşedintele Asociaţiei medicilor de medicină generală şi medicina familiei din Caraş-Severin, dr. Daniel Popovici, a precizat că ar trebui să existe o lege care să stabilească normele contractului cu CJAS. „Dacă e adevărat, atunci este păcat de cei care îşi pierd slujba. Ar trebui ca ministrul să se ocupe de o lege care să stabilească normele contractului cu CJAS. Am fost obişnuiţi să vedem şi paradoxuri mai mari, dar sper să nu ajungem la vreo intenţie prin care să se desfiinţeze funcţia de doctor“.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite