VIDEO Cerere în căsătorie originală pe DN 1. Un ploieştean şi-a cerut iubita de soţie pe drumul naţional. Suporterii Petrolului au făcut cererile pe stadion

VIDEO Cerere în căsătorie originală pe DN 1. Un ploieştean şi-a cerut iubita de soţie pe drumul naţional. Suporterii Petrolului au făcut cererile pe stadion

Un ploieştean a afişat un banner cu cererea în căsătorie pe DN 1. FOTO captură Youtube

DN 1 a fost, în urmă cu câteva luni, locul în care un tânăr din Ploieşti şi-a cerut iubita în căsătorie, într-un mod original. Îndrăgostitul a fost ajutat de prieteni să-şi ducă planul la capăt. Alţi ploieşteni şi-au cerut iubitele în căsătorie pe stadionul din Ploieşti

Ştiri pe aceeaşi temă

Cererea în căsătorie a decurs după un scenariu bine pus la punct de tânărul din Ploieşti, cu ajutorul prietenilor de la şcoala de salsa pe care o frecventează.

Iniţial, tânărul şi-a luat iubita în plimbare spre Bucureşti şi, sub pretextul unei opriri în zona Popasului Româneşti de pe DN 1, din Prahova, a rugat-o să coboare din maşină şi să privească în spate, spre o pasarelă de pe drumul naţional.

Mesajul afişat, “Mony, vrei să fii soţia mea?”, a emoţionat-o pe tânără şi a făcut-o să se ascundă în braţele iubitului. Între timp, acesta a scos şi cutia cu inelul de logodnă, iar răspunsul a fost un DA categoric.

În tot acest timp, de pe pasarelă, prietenii cuplului le-au făcut “galerie” şi i-au aplaudat.

În ultimul an, şi stadionul din Ploieşti a fost scena unor cereri în căsătorie originale. Suporterii ploieşteni şi-au cerut iubitele de soţie în timpul meciurilor de fotbal, afişând cererea pe ecranul tabelei de scor.

Pe aceeaşi temă

VIDEO Cerere în căsătorie, proiectată pe ecranul unui cinematograf din Buzău. Un buzoian şi-a cerut iubita de soţie ca în filme. Viitorul mire a pregătit în complicitate cu mai mulţi amici şi angajaţii unei săli de cinema un scurt videoclip, care a rulat pe ecran, după care i-a oferit iubitei inelul de logodnă în prezenţa a zeci de martori.

 

citeste totul despre: